Crepes Rellenas de langostinos | Juan Pedro Cocina |

Hello everybody, it's me, Dave, welcome to our recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Crepes Rellenas de langostinos | Juan Pedro Cocina |. One of my favorites. This time, I will make it a bit tasty. This will be really delicious.
Crepes Rellenas de langostinos | Juan Pedro Cocina | is one of the most popular of recent trending foods on earth. It's enjoyed by millions daily. It's simple, it is quick, it tastes delicious. is something which I've loved my whole life. They're fine and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Crepes Rellenas de langostinos | Juan Pedro Cocina |, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Crepes Rellenas de langostinos | Juan Pedro Cocina | delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To begin with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can have Crepes Rellenas de langostinos | Juan Pedro Cocina | using 11 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve that.
Mira el video del paso a paso en www.juanpedrococina.com o https://youtu.be/X8TuaYd0n2I recuerda darle like y suscribirte.
Ingredients and spices that need to be Get to make Crepes Rellenas de langostinos | Juan Pedro Cocina |:
- 2 cucharadas mantequilla
- 2 cucharadas harina
- 3 tazas leche
- 1 pizca sal y azúcar
- 8 langostinos
- 1/4 cebolla roja
- Ajo y gengibre
- Cebollín
- 1/4 de vino blanco
- Perejil
- Canonigos
Instructions to make to make Crepes Rellenas de langostinos | Juan Pedro Cocina |
- ¡Muy buenas a todos amigos! Bienvenidos sean todos a un nuevo episodio de juan pedro cocina. El día de hoy realizaremos una estupenda receta, y se trata de unas crepes rellenas de langostinos. Para comenzar nuestra preparación, tendremos que hacer una masa normal de crepes.
- Así que para ello agregaremos 1 taza de harina, 1 taza de leche, 1 huevo y una pizca de sal. Esto lo batiremos hasta obtener una masa uniforme y lo reservaremos.
- También haremos una salsa bechamel de langostinos, así que para esta vamos a poner a dorar la piel y las cabezas en una olla pequeña junto a un poco de aceite. Cuando estas tomen un color rojizo agregaremos 2 tazas de leche y cocinaremos de 2 a 3 minutos para que la leche se pueda infusionar.
- Para hacer una bechamel es necesario tener un “ROUX” que es el termino francés que se le da a la pequeña pastilla de harina y mantequilla que vamos a realizar. Empezaremos agregando 2 cucharas de mantequilla y 2 cucharadas de harina en una sartén y esto lo cocinaremos para que la bechamel no tenga un sabor a harina. Luego empezaremos a colar la leche caliente encima de la sartén y la diluiremos poco a poco con una cuchara de madera sin dejar que se formen grumos y luego cambiaremos a un ba
- Volveremos a tomar una sartén que este a fuego medio y con la ayuda de un cucharon agregaremos la mezcla para las crepes y nos ayudaremos con la parte de abajo del cucharon para extender muy bien la masa y quede una capa muy delgada, la cual daremos la vuelta luego de 1 minuto.
- Saltearemos ¼ de cebolla roja con un poco de aceite ajo y jengibre, y un poco de cebollín picado lo removeremos un poco y agregaremos los langostinos crudos ya troceados. Doraremos un poco y agregaremos ¼ de taza de vino blanco, esperaremos que reduzca y colocaremos perejil y un poco de la bechamel.
- Colocaremos la crepe sobre una superficie plana y rellenaremos con los langostinos, trataremos de hacer una bolsita con la crepe y le haremos un nudo con una rama de perejil.
- Vamos a decorar nuestra suculenta crepe en un plato blanco, colocando una base de salsa en el fondo y apoyando la crepe sobre esta, para culminar colocaremos algunos brotes de canónigos alrededor para darle un toque verde y fresco al plato
As your experience and self-confidence expands, you will locate that you have much more natural control over your diet regimen as well as adapt your diet plan to your personal preferences over time. Whether you want to offer a dish that uses fewer or even more active ingredients or is a little essentially spicy, you can make basic modifications to attain this goal. To put it simply, begin making your dishes promptly. As for standard food preparation skills for newbies you do not need to learn them however just if you grasp some basic cooking strategies.
This isn't a total overview to fast as well as very easy lunch dishes but its good something to chew on. Hopefully this will obtain your imaginative juices streaming so you can prepare delicious meals for your family members without doing a lot of square meals on your journey.
So that's going to wrap this up with this special food Recipe of Ultimate Crepes Rellenas de langostinos | Juan Pedro Cocina |. Thank you very much for your time. I'm sure you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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