Pechugas de Pollo a la Plancha con Salsa de Teriyaki, Naranja y Miel con Verduritas al Wok

Pechugas de Pollo a la Plancha con Salsa de Teriyaki, Naranja y Miel con Verduritas al Wok

Hey everyone, it's Brad, welcome to our recipe site. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Pechugas de Pollo a la Plancha con Salsa de Teriyaki, Naranja y Miel con Verduritas al Wok. It is one of my favorites food recipes. This time, I am going to make it a little bit unique. This will be really delicious.

Pechugas de Pollo a la Plancha con Salsa de Teriyaki, Naranja y Miel con Verduritas al Wok is one of the most popular of recent trending meals in the world. It's simple, it is quick, it tastes delicious. It is appreciated by millions daily. Pechugas de Pollo a la Plancha con Salsa de Teriyaki, Naranja y Miel con Verduritas al Wok is something that I have loved my entire life. They're nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Pechugas de Pollo a la Plancha con Salsa de Teriyaki, Naranja y Miel con Verduritas al Wok, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pechugas de Pollo a la Plancha con Salsa de Teriyaki, Naranja y Miel con Verduritas al Wok delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pechugas de Pollo a la Plancha con Salsa de Teriyaki, Naranja y Miel con Verduritas al Wok is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Pechugas de Pollo a la Plancha con Salsa de Teriyaki, Naranja y Miel con Verduritas al Wok estimated approx 30'.

To get started with this particular recipe, we must prepare a few components. You can have Pechugas de Pollo a la Plancha con Salsa de Teriyaki, Naranja y Miel con Verduritas al Wok using 13 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Receta rápida, sana y deliciosa con fusión asiática-mediterránea que no te dejará indiferente el paladar. Se puede maridar con un vino rosado PRICUM 2015 de las Bodegas Margon DO Tierras de León. Un plato perfecto para disfrutar en familia.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Pechugas de Pollo a la Plancha con Salsa de Teriyaki, Naranja y Miel con Verduritas al Wok:

  1. 1000-1200 g Pechugas de Pollo (4 Pechugas)
  2. 250 g Tomates Cherry Estilo Pera
  3. 250 g Pimientos Rojos (2 Pimientos)
  4. 140 g Zanahorias (2 Zanahorias)
  5. 10 g Mantequilla
  6. Aceite de Oliva Virgen Extra (A.O.V.E.)
  7. 6 g Azúcar (1 Cucharadita)
  8. Sal
  9. Macerado y Salsa para el Pollo:
  10. 70 g Salsa de Teriyaki
  11. 140 g Zumo de Naranja (Zumo de 2 Naranjas de 350 g)
  12. 70 g Miel
  13. 30 g Nata

Instructions to make to make Pechugas de Pollo a la Plancha con Salsa de Teriyaki, Naranja y Miel con Verduritas al Wok

  1. Se mezcla en un bol o cuenco, el zumo de Naranja, la Salsa de Teriyaki y la Miel. Se introduce dentro las pechugas de pollo (en una de las caras, le daremos unos cortes en cuadros para que chupe mejor y veamos luego mejor que se hace bien en la sartén) y se deja 30’ en la nevera. Después se le da la vuelta y se deja otros 30’.
  2. Se pone en un Wok a fuego fuerte (6 de 6) la Mantequilla y se añaden las Tomates. Se añádela cucharadita de azúcar y dos puñaditos de sal. Se dejan un par de minutos salteándolos y se retiran.
    Posteriormente añadimos una par de cucharadas de A.O.V.E. y echamos los Pimientos Rojos (previamente despepitados, lavados y cortados a cuadritos) y las Zanahorias (previamente peladas, lavadas y cortadas a cuadritos). Una vez dorados, se retiran junto a los tomates.
  3. Se pone una sartén a media potencia (4 de 6) y se añade una cucharada de A.O.V.E. Una vez caliente, se añaden las pechugas de pollo y se hacen muy bien por los dos lados.
  4. Por otro lado se añade en el Wok a fuego fuerte (5 de 6) donde estaban las verduritas la mezcla de Teriyaki, Miel y Naranja para que vaya reduciendo y posteriormente se añade la Nata a la Salsa.
  5. Se añaden las pechugas a la Salsa y se dejan 5’ a fuego medio (3 de 6) para que se mezclen los sabores.
  6. Se emplatan las pechugas, se salsea por encima y a un lado se coloca la verdurita.

As your experience and also self-confidence grows, you will locate that you have extra all-natural control over your diet regimen and also adapt your diet to your personal preferences in time. Whether you wish to offer a recipe that uses fewer or more components or is a little bit basically spicy, you can make easy changes to attain this goal. To put it simply, start making your dishes on time. As for fundamental food preparation skills for novices you do not require to discover them but just if you understand some basic cooking techniques.

This isn't a full overview to fast and also simple lunch recipes yet its great something to chew on. With any luck this will get your creative juices streaming so you can prepare scrumptious dishes for your household without doing too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap it up for this exceptional food Simple Way to Prepare Speedy Pechugas de Pollo a la Plancha con Salsa de Teriyaki, Naranja y Miel con Verduritas al Wok. Thanks so much for your time. I'm sure that you can make this at home. There's gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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