Panecillos "hervidos en agua"
Hey everyone, it is me, Dave, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to make a special dish, Panecillos "hervidos en agua". It is one of my favorites. For mine, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Panecillos "hervidos en agua" is one of the most popular of recent trending foods on earth. It's appreciated by millions every day. It's simple, it's quick, it tastes yummy. They're nice and they look fantastic. Panecillos "hervidos en agua" is something which I've loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Panecillos "hervidos en agua", starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Panecillos "hervidos en agua" delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Panecillos "hervidos en agua" is 10 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To begin with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can cook Panecillos "hervidos en agua" using 11 ingredients and 9 steps. Here is how you cook it.
Es una receta alemana que me enseño mi tía hace muchos años y hoy quería probar si me sale bien ya que hace mucho que no la hago y la verdad que el resultado es increíble, unos panecillos perfectos para bocadillos o para hamburguesas.... seguro que le gusta a todos los niños
Ingredients and spices that need to be Take to make Panecillos "hervidos en agua":
- Masa de pan
- 500 gr harina común
- 1 cuchara levadura en grano
- 1 cucharita sal
- 2 cucharas azúcar
- 150 ml leche tibia
- 150 ml agua tibia
- 1 cuchara mantequilla
- Baño de agua
- 6 litros agua hirviendo
- 2 cucharitas bicarbonato
Steps to make to make Panecillos "hervidos en agua"
- Como siempre todo limpio listo y a mano, tamizamos la harina en el bol de la amasadora (si no tenéis las manos servirán igual) añadimos la levadura el azúcar la sal la mantequilla y ponemos en marcha la máquina, añadimos la leche poco a poco
- Añadimos los 3/4 del vaso de agua porqué hay harinas que no admiten mucho líquido (yo la utilice toda), trabajamos la masa a media velocidad durante 8 minutos
- Tapamos con film de plástico y la dejamos reposar 15 minutos, hacemos un rulo para facilitar el corte
- Alargamos los rulos de la masa y dividimos en 5 partes cada uno, para los bollos estiramos hasta que tengan 1/2 centímetro de grosor
- Empezamos enrollando la masa para formar el bollo y lo trabajamos delicadamente para cerrar la masa y darle forma, para los panecillos hacemos unas bolitas
- Las aplastamos un poco y dejamos fermentar cubiertos de un paño unos 30 minutos en un lugar cálido
- Ya han fermentado por primera vez, en este mismo momento tenemos que tener el agua hirviendo a la cual añadimos las 2 cucharas de bicarbonato bajamos el fuego y soltamos los panes en este agua, como veis crecen casi el doble
- No tienen que pasar más de 30 segundos en el agua y al mismo tiempo tenemos que sumergirlos ayudándonos de una espumadera los retiramos y haremos lo mismo con lo bollos, tenemos que escurrirlos bien del agua, les damos un corte o dos o tres con un cuchillo por encima
- Y horneamos en el horno precalentado a 205 grados y modo ventilador, unos 30 minutos empiezan a coger color y a los 40 estarán hechos (cada horno es un mundo por lo que hay que vigilar)... en la foto podéis ver cómo queda por dentro.... es un pan tierno con una costra crujiente
As your experience and also confidence grows, you will find that you have more all-natural control over your diet regimen as well as adjust your diet plan to your personal preferences over time. Whether you wish to offer a recipe that uses less or more ingredients or is a bit essentially spicy, you can make simple adjustments to achieve this objective. To put it simply, begin making your recipes on schedule. As for basic cooking abilities for novices you do not require to learn them yet only if you grasp some simple food preparation methods.
This isn't a total guide to fast as well as very easy lunch dishes but its good food for thought. Hopefully this will certainly obtain your creative juices flowing so you can prepare scrumptious meals for your household without doing too many heavy meals on your journey.
So that's going to wrap this up with this special food How to Prepare Homemade Panecillos "hervidos en agua". Thank you very much for reading. I am sure you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!
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